Call: 202-307-5591 | Email: info@tegenverruiming.nl

Improve Memory & Concentration

Waarom is een lening afsluiten een goed idee als je wil investeren? Bekijk alle tips en tricks in deze blog


Nu is het geld dat je in je werk verdient afhankelijk van je vermogen om een taak of functie uit te voeren en de hoeveelheid tijd die je in die taak of functie steekt. In wezen is het de handel in tijd voor geld met behulp van een geleerde vaardigheid. Maar dit kan onmogelijk eeuwig doorgaan, of wel? Wat gebeurt er als je te oud wordt om dezelfde taken uit te voeren die nodig zijn voor een baan of lening?

Een lening afsluiten als je niet kunt investeren is een optie

Helaas gaat het voor sommige mensen heel lang door. En als mensen die niet investeren in dingen die een inkomen opleveren, of ze nu werken of niet meer kunnen werken, hebben ze niets om hen te helpen zo comfortabel te leven als ze nu zijn.

  • Totdat de meeste mensen een carrièrebaan krijgen die goede voordelen biedt (inclusief een 401k), wordt er zelden geld gestoken in investeringen. Het geld wordt net zo snel verdiend en uitgegeven als dat het is gemaakt, waardoor een persoon de benodigdheden en gemakken van het leven op dat moment krijgt – en dan nog wat, maar niet veel voor een welvarende toekomst als het inkomen uit de baan stopt.
  • Iedereen moet op een bepaald moment in zijn leven de realiteit onder ogen zien dat een baan hem niet alles geeft wat hij wil of nodig heeft in het leven – vooral een leven na de pensioengerechtigde leeftijd. Investeren is iets wat je het beste kunt bedenken aan het begin van je leven.
  • Om te begrijpen hoe belangrijk beleggen is, moet je eerst begrijpen wat beleggen is. Een investering is een methode om geld te verdienen aan een eenmalige inspanning. Soms kan deze inspanning intens zijn en enige tijd in beslag nemen, maar het kan inkomen opleveren voor vele jaren, zonder dat het nodig is om dezelfde inspanning of tijd uit te trekken.

Een goed onderzoek doen naar geld lenen en investeringen is een slim plan

Als u een heleboel onderzoek doet om een huis te kopen om als investering te gebruiken, hoeft u dat onderzoek maar één keer te doen. Als u eenmaal een investering koopt, zal het geld voor u verdienen met zeer weinig moeite. Als u een boek schrijft en het op een website zet om te verkopen, hoeft u maar één keer een boek te schrijven en het zal geld opleveren zolang het actief is op de website of in een boekwinkel. Als je een bedrijfsaandelen onderzoekt en een perfecte voorraad vindt, en er wat geld in investeert, dan begint het geld te werken en geld te verdienen zonder dat je iets hoeft te doen.