Call: 202-307-5591 | Email: info@tegenverruiming.nl

Improve Memory & Concentration

Waarom kun je een lening betalen via het internet? En wat zijn de mogelijkheden tegenwoordig voor dit soort zaken?


Terwijl de meeste mensen gebruik maken van mobiele bankieren app/online rekeningen om hun rekeningen te betalen, worden ze vaak verward met de verschillende opties die beschikbaar zijn. Moet u via het factureringsbedrijf betalen? Zou het beter zijn om via uw bank te betalen? Kun je beide opties tegelijk gebruiken? Begrijp hoe u met online betalingen omgaat om de voordelen van elke optie te kennen en het proces te vereenvoudigen.

Mobiele en online betalingen van facturen zijn er in twee soorten.

U kunt direct naar de website/app van het factureringsbedrijf gaan, zoals bijvoorbeeld uw kabelmaatschappij of verzekeringsmaatschappij, en daar de rekening betalen. In de regel kunt u uw creditcard/debetkabel gebruiken of een afspraak maken met uw bank om het van uw rekening af te schrijven. Een voordeel van het betalen op de site van het factureringsbedrijf is dat u het exacte te betalen bedrag weet. Als u meerdere rekeningen heeft, kan het echter vermoeiend zijn om elke maand op meerdere sites in te loggen.

Je kunt ook rekeningen betalen via een bank of lenen via zo’n kredietverstrekker

De andere optie is om een rekening te betalen via uw bank. Bijna alle banken, financiële instellingen en kredietverenigingen bieden deze service aan. U hoeft alleen maar uw mobiele bank app/online-account te gebruiken en na een paar seconden kunt u een rekening betalen.

  • Het is zo eenvoudig als het kiezen van de begunstigde(n), het invoeren van het verschuldigde bedrag en het selecteren van een leveringsdatum. In het geval dat u de rekeningen niet maandelijks met de hand wilt betalen, kunt u bij de meeste banken automatisch terugkerende betalingen instellen, zodat u uw betalingen kunt plannen om te voorkomen dat u een betaling van een rekening mist wanneer deze verschuldigd is. Om uw betalingen te stroomlijnen, hoeft u alleen maar in te loggen op de daarvoor bestemde ruimte en uw wachtwoord te onthouden. Bovendien is het eenvoudiger om uw rekeningsaldo te controleren.

De voordelen van online betalingen

Online betalen met behulp van uw mobiele apparaat is snel en eenvoudig, plus het stelt u in staat om betalingen te plannen. Uw betalingsdata kunnen worden gesynchroniseerd met uw paychecks/betalingsrekeningen van verschillende rekeningen. Het belangrijkste is dat de meeste banken en factureringsbedrijven eersteklas beveiligingsfuncties gebruiken.