Call: 202-307-5591 | Email: info@tegenverruiming.nl

Improve Memory & Concentration

Waarom zijn zo veel mensen steeds meer te spreken over het minen van Bitcoin? Een aantal goede redenen!


Weinigen zijn bereid om te spetteren op de technologie (en elektriciteitsrekening) die nodig is om Bitcoins te ‘minen’, daarom is kopen ze veruit de meer consumentvriendelijke optie. Dankzij de ontwikkeling van verschillende websites en apps om transacties te begeleiden, neemt het proces snel toe in snelheid en eenvoud.

  • Stap 1: stel een Bitcoin-portemonnee in. Dit is in wezen een vorm van digitale bankrekening, waarmee de gebruiker bitcoins kan ontvangen, opslaan en verzenden met behulp van een selectie privésleutels. Bitcoin-portefeuilles zijn er in vier hoofdvormen: online, software, hardware en fysieke papieren portefeuilles met Bitcoin-privésleutels. Net als uw echte portemonnee, is het niet onderhandelbaar om uw Bitcoin-portemonnee zo veilig mogelijk te houden.
  • Stap 2: Zoek een Bitcoin-uitwisselingsmakelaar. Simpel gezegd, makelaars gedragen zich een beetje als een wisselkantoor. Zij zijn degenen die actief met uw geld omgaan: u financiert uw account met uw eigen valuta en gebruikt het opgebouwde saldo om Bitcoin te bestellen. De populairste Britse sites zijn Bittylicious, Coinfloor en Coincorner, en de meeste vereisen strenge identiteitscontroles om een account aan te maken.
  • Stap 3: Koop Bitcoins. Bitcoins zijn onbeperkt deelbaar, dus terwijl op het moment van schrijven één bitcoin meer dan £ 5000 waard is, kunt u £ 100 uitgeven om de waarde van 0,02 bitcoins te kopen.

Hoe uw Bitcoins te verkopen

Als het gaat om het verkopen van Bitcoin aan mensen die u kent, is het proces relatief eenvoudig. Dit kan rechtstreeks persoonlijk worden gedaan, door eenvoudig een QR-code op de telefoon van iemand anders te scannen en contant geld in de hand te accepteren.

  • Op grotere schaal verzilveren is een beetje ingewikkelder, maar toch zeer beheersbaar, en je kunt meestal dezelfde uitwisselingssites gebruiken waarmee je Bitcoins koopt om het proces om te keren. De drie belangrijkste opties bij het online verkopen van bitcoins zijn directe handel, ruilhandel en peer-to-peer handelsmarkten.
  • Directe handel vereist de meest persoonlijke betrokkenheid, terwijl in ruilhandel bemiddelaars optreden als tussenpersonen die de fondsen van elk individu aanhouden (tegen betaling), en degenen die Bitcoins willen kopen, plaatsen een ‘verkooporder’. De laatste optie brengt twee groepen samen: degenen die Bitcoin willen gebruiken op sites waar het nog moet worden geaccepteerd, en degenen die Bitcoins rechtstreeks via creditcard of betaalpas willen verkrijgen om direct Bitcoin te kopen (en bereid zijn een hogere vergoeding te betalen).

Voordat u overgaat tot het kopen van bitcoins, moet u eerst zien wat de koers verwachting bitcoin zal zijn voor de komende periode. U kunt daarna overgaan tot online bitcoin kopen.